BLI MEDLEM

Visa din solidaritet med tjejer och kvinnor - bli medlem!

Gör såhär för att bli medlem

Betala in medlemsavgiften på 120 kr enkelt via SWISH 1230320465, skriv din mail och adress i meddelanderaden.

Alternativt betala in medlemsavgiften till vårt postgirokonto 87 65 11-7. Ange "Medlemsavgift För- och efternamn, email" i meddelandefältet.


Det här kan du göra

- Gilla oss på sociala medier
- Sprid ordet
- Delta i aktiviteter
- Swisha en slant till 123 419 6762 (märk "gåva")
- Engagera dig ideellt


Våra informationskanaler

Tjejjouren Ronja
Instagram: @tjejjourenronja
Facebook: Tjejjouren Ronja
TikTok: @tjejjourenronja
Podcast: RonjaPodden (finns där poddar finns)

Kvinnojouren
Instagram: @kvinnohusetvasteras
Facebook: Kvinnojouren Västerås

Som medlem och ansluten till Facebook kan du även gå med i vår medlemsgrupp.
För information om Roks - den riksorganisation vi är anslutna till: Roks.se

Ett feministiskt sammanhang

Alla kan på något sätt bidra till vår verksamhet. Bli medlem i föreningen och bidra till verksamheten som är livsviktig för våldsutsatta kvinnor, tjejer och barn. Genom att betala in medlemsavgiften på 120 kr/år visar du din solidaritet med kvinnor och tjejer samt stöttar vårt arbete för en värld fri från våld och förtryck.
Som medlem i Föreningen Kvinnohuset i Västerås väljer du som kvinna/tjej om du vill vara medlem eller aktiv medlem.

Som medlem bidrar du till vår verksamhet genom att få mer kunskap om kvinnor och tjejers situation, visa att vi är många som står upp för kvinnor och tjejers rättigheter och du är även välkommen på öppna aktiviteter. Du kommer att få medlemsutskick minst två gånger per år och du är också välkommen att delta på föreningens årsmöte.

Som aktiv medlem behöver du gå vår grundutbildning i tre steg som hålls en gång per år. Under två helger får du delta i workshops och informationsföreläsningar om mäns våld mot kvinnor, feminism och vår verksamhet. Det tredje och sista steget är att du slussas in i vår verksamhet och får möjlighet att engagera dig tillsammans med andra kvinnor och tjejer. För mer information om grundutbildning, läs mer HÄR

Information om GDPR

GDPR reglerar hur vi får hantera dina personuppgifter. Informationen rör både dig som medlem i vår förening och dig som sökt stöd hos oss. Du som söker stöd har rätt till anonymitet i kontakt med oss och vi spar inga anteckningar. Om vi lagrar personliga uppgifter om dig så gör vi det på ett säkert sätt och med ditt tydliga samtycke. För föreningens medlemmar registrerar vi namn och adress i ett medlemsregister för att kunna skicka ut information om föreningen.
Om du har frågor eller önskar veta mer om hur vi förvarar dina personuppgifter, kontakta verksamhetsansvarig: eh@kvinnohuset-vasteras.org